Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke dinsdag van 14.00 tot 15.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Voorlichtingsbijeenkomst en servicedagen
  Jaarlijks organiseert Service Apotheek Varsseveld diverse voorlichtingsbijeenkomsten en servicedagen, zoals de Diabetes- en Longdagen, de Bloedsuikercheck en de Nationale Cholesteroltest.
  Ieder jaar organiseren we in samenwerking met Service Apotheek Bergh een informatieavond met een specifieke (chronische) aandoening als thema. Afgelopen jaren hebben we onder andere aandacht besteed aan osteoporose (botontkalking), astma/COPD en reumatische aandoeningen.
  Houdt u onze website in de gaten voor deze servicedagen en bijeenkomsten? U bent er van harte welkom!