Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke dinsdag van 14.00 tot 15.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Voorlichtingsbijeenkomst en servicedagen
  In de week voorafgaand aan Wereld-diabetesdag (14 november) organiseert Service Apotheek Varsseveld de jaarlijkse Diabetesdagen in de apotheek. Van 9 t/m 13 november worden gebruikers van diabetes-testmaterialen uitgenodigd voor een evaluatiegesprek en een controlebeurt van hun bloedglucosemeter. Mensen met vragen over diabetes of de daarbij gebruikte medicatie en/of hulpmiddelen zijn in deze week van harte welkom.

  Op een nog nader te bepalen datum eind mei/begin juni 2016 organiseren Service Apotheek Varsseveld en Service Apotheek Bergh weer gezamenlijk een patiënten-informatieavond rond een chronische aandoening. Dit jaar staan reumatische aandoeningen centraal. De avond zal plaatsvinden in “De Roode Leeuw”, St. Jorisplein 14 in Terborg van 19:00 tot 21:00. Aanmelden is gewenst (kan via één van beide apotheken). Het inhoudelijke programma wordt verzorgd door de apothekers van beide apotheken met medewerking van de maatschap Reumatologie van het Slingeland Ziekenhuis en diëtiste Lieke van Soest.

  De definitieve datum hangt nog af van de agenda van de reumatologen/reumaconsulente. Zodra deze bekend is zullen we die z.s.m. communiceren!