Herhaalservice: iets voor u?

24-06-2016
Service Apotheek Varsseveld

Herhaalservice: iets voor u?
 
Met de Herhaalservice maken we het aanvragen van (een deel van) uw herhaalrecepten makkelijk voor u. Uw huisarts en apotheek zorgen er samen voor, dat u altijd op tijd een nieuw recept heeft van uw herhaalmedicatie. U hoeft deze medicijnen dan niet meer zelfbij de dokter aan te vragen en u ontvangt een berichtje van de apotheek wanneer ze voor u klaar staan.
Heeft u interesse? Informeer aan de balie en neem de folder mee of klik hier voor het aanmeldformulier.

Bent u bij huisartsenpraktijk Oosterloo & Van Weel onder controle vanwege suikerziekte of hoge bloeddruk? Dan kunt u uw herhaalrecepten aanvragen via de receptenlijn of de website van huisartsenpraktijk Oosterloo & Van Weel. De doktersassistente kan dan direct uw controles inplannen. Na de controle schrijft de huisarts herhaalrecepten uit en stuurt die naar de apotheek. De medicijnen kunnen dan na 2 werkdagen worden afgehaald. Is uw mailadres bekend bij de apotheek? Dan ontvangt u een berichtje zodra de medicijnen voor u klaarstaan.
Medicijnen waarvoor periodieke controles minder strikt noodzakelijk zijn, kunnen wel gewoon in de Herhaalservice (blijven) meelopen. Dat geldt ook voor medicijnen, die u via de specialist voorgeschreven krijgt.